Auli Piiparinen

Auli Piiparinen
Koska nyt tarvitaan auliimpi ote.
Slider

Yrittäminen

Yrittämisen ja tekemisen voimalla

Elävä Savo-Karjala pysyy elävänä vain tekemällä. Olen valmis tekemään päätöksiä Suomen ja Savo-Karjalan elinvoiman puolesta kansanedustajana Helsingin Arkadianmäellä.

Suomalaiset ammattitaitoiset ihmiset ja yritykset pitävät meille tärkeän suomalaisen hyvinvointivaltion pystyssä. Pienten yrittäjien toimintamahdollisuuksia on parannettava verotuksen yrittäjävähennyksellä. Yritykset työllistävät, pitävät jokaisen kylänraitin elinvoimaisena ja antavat oman panoksensa Savo-Karjalan kehittämiseksi.

Vippaskonsteja ei ole luvassa ainakaan työllisyyden ja verotuksen keinoin. Pieni- ja keskituloisten ansiotuloverotusta ei pidä kiristää, mutta samalla on myönnettävä, että Suomella ei ole varaa hyvätuloisten veronalennuksiin. Muuten on kyse puhtaasta veropopulismista, johon meillä ei ole varaa. Jopa vanhukset ja lapset saavat kaipaamansa huolenpitoa, jokaisen on nyt kannettava vastuunsa. Nyt ei kaivata vastuunvälttelijöitä, vaan inhimillisiä vastuunkantajia. Valtion velkaantuminen ei ole vaihtoehto.

Yritteliäs elämänasenne heijastuu niin palkkatyötä tekevän kuin yrittäjän arkeen. Kahtiajako näiden kahden ryhmän välillä on täysin turha. Me olemme kaikki samassa veneessä kohti elävämpää Savo-Karjalaa. Tulevaisuus korostaa yksinyrittäjien merkitystä, mutta työn murroksen myötä yrittäjyys tuo sivutuloja yhä useammalle.

Muutosta ei pidä pelätä, mutta se pitää tunnistaa, jotta voimme tehdä oikeita päätöksiä.